Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Kırıkkale İl Başkanı'ndan AK Partiye Ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KIRIKKALE (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Yöneticileri ile görüşen Baloğlu, memleketin bekası için referandum sürecinde koordineli çalışılmaları gerektiğini ifade etti. Baloğlu meselenin parti meselesi olmadığını ifade ederek "Bu durum siyasetin üzerinde bir durum" dedi.

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin siyasi çıkar gözetmeksizin devletin bekası ve milletin geleceği için referandum sürecine destek verme kararı aldığını hatırlatan İl Başkanı Baloğlu, "Mesele kişilerle yada partilerle ilişkilendirilmemeli. Mesele memleketin bekası için üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları bozma meselesi. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak referandum sürecinde koordineli bir şekilde sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

        MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gerek 15 Temmuz sürecinde, gerek yeni kapı mitinginde ve gerekse 15 Temmuz'dan sonraki süreçte memleketin geleceği için net bir tavır sergilediğini ifade eden AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç'da "Fetö ile mücadelede ve anayasa değişiklik sürecinde MHP'nin, AK Partiye verdiği büyük destek ortadadır. MHP'de, AK parti gibi Anayasa değişikliğinin kişiler yada partiler için yapılmadığının farkındadır. Bu Anayasa değişikliği MHP, AK Parti, Devlet Bahçeli yada Recep Tayyip Erdoğan için yapılan bir değişiklik değildir. Bu Anayasa değişikliği memleketimizin bekası için gerekli olan bir sistem değişikliğidir. Bizlerde referandum sürecinde çalışmalarımızı koordineli bir şekilde sahada sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (BÖ)

        04.03.2017 14:51:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler