Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bedensel engelli çocuğun tekerlekli sandalye sevinci

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde bedensel engelli Şükrü Demir, tekerlekli sandalye hediye edilmesini sevinçle karşıladı.

        Reşadiye ilçesine bağlı Bozçalı Beldesi yaşayan bedensel engelli Salice Damar (58) ile Soğuk Pınar köyünde yaşayan Şükrü Demir'e (8) tekerlekli sandalye desteği verildi. AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç ile AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Av. Sefa Yiğit engelli aileleri evinde ziyaret etti. Tekerlekli sandalye sürprizi ile karşılaşan Damar ve Demir'in yaşadıkları sevinç yüzlerine yansıdı. Hane halkıyla bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Çakır, hükümet olarak engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Engelli aileleri de, Milletvekili Çakır'a ve beraberindekilere kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

        (Nİ-

        04.03.2017 15:06:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler