Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reşadiye fizik tedavi merkezi istiyor

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA)-Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulunda ilçeye bir fizik tedavi merkezinin ihtiyacı olduğunu dile getirildi.

        Reşadiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2017 yılı olağan genel kurulu termal otel toplantı salonunda yapıldı. 1967 yılından beri hizmet veren kooperatifin genel kurul toplantısına kooperatif üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Divan başkanlığını Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi, Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan'ın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddeleri okundu. Genel kurul toplantısının dilek ve temenniler bölümünde konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Kadım Durmaz, Reşadiye'deki termal suya dikkat çekerek,"Buradaki suyun özelliği dünyada 3 tane termal suda bulunabilen bir özellik. Bütün termal sularda belli bir oranda kanserojen madde ya da insan sağlığına zara verebilen maddeler bulunabilir. Ama Reşadiye'deki termal suyun önemi bunun en az olduğu ve bu çerçevede hükümet eylem planı yaptı. Bu eylem planında Türkiye'de termal kentleri ve illeri belirledi. Ama üzgünüm Tokat olarak bu illerin arasına giremedik. Tabi yöremiz bunu kaçırdıysak ikinci hamleler yapmamız lazım arada dile getirdim Tokat'ta bir termal fizik tedavi merkezine ihtiyaç var. Sivas bunu başardı" dedi.

        "Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı bir çalışma yapmak istiyor"

        AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır ise Reşadiye ilçesine bir fizik tedavi rehabilitasyon merkezi açma planları olduğunu belirterek,"Bize en yakın 3 yer Giresun, Sivas ve Havza'da termal tesisleri var. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı bir çalışma yaparak burada fizik tedavi merkezi yapmak istiyor. Türkiye'de bir örneği yok. Şundan eminim biz bu konuda iştahlı arzulu ve istekliyiz. Bu arzumuzun peşinden gideceğiz inşallah sonuna kadar" diye konuştu.

        (Nİ-UY-)

        04.03.2017 17:32:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler