Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı

        (Fotoğraflı)

        Recep Baysal

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz Devlet Hastanesi, yapımı tamamlanan yeni binada hizmet vermeye başladı.

        Gediz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Haner, yaptığı açıklamada, Devlet Hastanemizin yeni binasına taşınma işlemlerini tamamladı. Acil servisi ve tüm Poliklinikler yeni binada hizmet verecek. Taşınma işlemleri tamamlanan yeni hastane binasında, Pazartesi günü itibariyle ilgili tüm işlemleri yeni binamızda yapacağız. Vatandaşlarımız tüm sağlık hizmetleri için yeni binaya gelmeleri gerekiyor" dedi.

        Başhekim Halil Haner ayrıca Yapımı tamamlanan 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesinde; 3 ameliyathane salonu, 6 yataklı yoğun bakım ünitesi, 10 makinalı diyaliz servisi, FTR (Fizik Tedavi Rehabilitasyon Ünitesi), 4 yataklı palyatif bakım ünitesi, nitelikli hasta odaları, tuvaleti, banyosu içinde olan tek ve çift kişilik hasta odalarının bulunduğunu belirtti.

        Uzun bir sürecin ardından hastane inşaatının tamamlandığını belirten Başhekim Halil Haner, "Büyük bir sabırla inşaatın bitmesini bekleyen ilçe halkımız, yeni hastane binasında son derece modern ve donanımlı bir ortamda, nitelikli sağlık hizmeti alacaklar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gediz'e hayırlı uğurlu olsun" dedi.(RB-EFE)

        04.03.2017 18:49:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler