Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Araban SKM açılışı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Ayten Işık

        GAZİANTEP (İHA) - Ak Parti, 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandum için Gaziantep'in Araban ilçesindeki 'Referandum Seçim Koordinasyon Merkezinin' açılışını bugün yaptı.

        AK Parti Araban 'SKM' Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı için ilçeye gelen AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer, Abdulkadir Yüksel, AK Parti Gaziantep eski milletvekili Gaziantep İl SKM Başkanı Mehmet Sarı ve beraberindeki heyet AK Parti Araban SKM önünde toplanan vatandaşlar tarafından davul zurna eşliğinde kurban kesilerek karşılanan heyet tarafından açılış yapıldı.

        İlçe merkezindeki Recep Tayip Erdoğan Parkı karşısındaki AK Parti Araban Seçim Koordinasyon Merkezi açılış konuşmasını yapan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir,''16 Nisan günü yapılacak olan yeni Anayasa Referandumuna kadar ilçenin tümünü gece ve gündüz demeden karış karış gezerek Türkiye Cumhuriyetinin Yeni Anayasasını her vatandaşımıza tek tek anlatarak evet oyu isteyeceğiz' 'dedi.

        AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci de yaptığı konuşmada, ''Türkiye Cumhuriyetinin Yeni Anayasası için 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum çalışmalarında ev ev gezerek yeni anayasayı vatandaşlarımıza tek tek anlatarak evet oyu isteyeceğiz'' diye konuştu.

        AK Parti Hükumeti döneminde ilçeye yapılan hizmetlerden de bahseden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 16 Nisan da yapılacak olan yeni anayasa paketi için evet oyu istedi. Şahin konuşmasının devamında, ''AK Parti olarak bu ülkede başbakan asan dönemi kapatacağız dedik, yeni Anayasa ile kapatıyoruz. AK Parti Hükumeti olmasa, AK Partinin milletvekilleri olmasa ben kimim ki tek başıma sizlere hizmet vereyim. AK Parti Hükumeti döneminde ilçeye yapılan hizmetlerden de bahsederek 16 Nisan da yapılacak olan yeni anayasa paketi için evet oyu istedi'' ifadelerini kullandı.

        AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise,''Ardıl Barajında su tutumuna başlandığını su tutumu tamamlandığında Araban Ovasında 26 bin dönüme yakın kuru tarım yapılan arazilerde su tarıma geçilerek hem ülke hem de ilçe ekonomisine önemli katkı sağlanacağını belirterek Ardıl Barajının yapımına inanmayan muhalifler şimdide yeni anayasa referandumunda da hayır için çalışıyorlar onlara inanmayın. Çünkü onlar bir zamanlarda buraya gelip Ardıl Barajı yalan diye sizleri kandırmaya çalışmışlardı. Ardıl Barajı tamamlandı şimdi sıra Çat Boğazı ve Harmancık Barajlarında olduğunu söyleyen Erdoğan, Ardıl Barajı, Çat Boğazı Barajı ve Harmancık Barajları ile ilçede bir karış susuz tarım yapılan arazi kalmayarak tümünde sulu tarım yapılarak ülke ve ilçe ekonomisi kalkınacak. İşte bu hizmetler için 16 Nisan da yapılacak olan yeni anayasa referandumunda tüm Arabanlı hemşehrilerimin evet oyu kullanacağına inanıyorum''diye konuştu.

        Açılış sonunda AK Partili heyete birer adet Araban Belediyesporun forması hatıra edildi.

        SKM Açılışından sonra AK Partili heyet Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Dumlupınar Mahallesine yapılan Sosyal Tesisin açılışını da yaptı.

        (OE-Y)

        04.03.2017 19:32:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler