Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalıklı mali müşavir ve muhasebeciler kahvaltılı toplantıda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

        Muhasebeciler Haftası nedeniyle, Ayvalık Palas Otel'in terasında gerçekleşen kahvaltılı toplantıda; Ayvalık Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun ve dairenin yetkilileriyle SGK İlçe Müdürü temsilcileriyle Balıkesir Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası İlçe Temsilcisi Nevriye İnce de hazır bulundu.

        Ayvalık Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Başkanı Hüsnü Erol'un yanı sıra dernek yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı oldukça keyifli geçerken, kahvaltıya katılan dernek üyelerinin uzun bir aradan sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtmeleri dikkat çekti.

        Düzenledikleri kahvaltılı toplantı ile ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan dernek başkanı Hüsnü Erol, Muhasebeciler Haftası nedeniyle artık gelenekselleşmeye başlayan kahvaltılı toplantılardan birini daha gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        Başkan Erol, Hazine ile mükellef arasında köprü görevi gören, biz meslek mensupları ülkemizin güçlü ekonomisi için güçlü bir mali müşavirlik kurumunun varlığına olan inanıyoruz. Mesleğimizi iş dünyamıza ve ülkemize değer katarak geliştirebilmek için mücadele ediyoruz. Bu vesile ile de tüm meslek camiası olarak yarınlarımızı umutla şekillendirmeye çalışıyoruz. Bu tür toplantılarla da geleceğe ait atabileceğimiz ortak adımları belirliyoruz. Haftamız nedeniyle düzenlediğimiz etkinliklerimizi dernek üyesi mali müşavir ve muhasebeci arkadaşlarımızla kaynaşma ve dayanışma amacıyla 7 Mart'ta Balıkesir'de organize edilen bir baloyla da taçlandırmayı planlıyoruz" diye konuştu.

        (SS-EME)

        05.03.2017 09:54:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler