Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli'de spor tesisleri Nisan'da açılacak

        (Fotoğraflı)

        Zeki Ceyhan

        BİLECİK (İHA) - Osmaneli Belediyesi ve Spor Toto destekleriyle yapımı devam eden spor tesislerinin nisan ayında tamamlanması bekleniyor.

        Yapımına devam edilen tesisler hakkında konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede gençlerin boş zamanlarını sporla değerlendirmeleri için mahallelere spor tesisleri yaptıklarını hatırlattı.

        Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü anlatan Şahin, "Şehitler Parkı'nda yapmakta olduğumuz 1 adet halı sahayı tamamladık. 1 adet basketbol ve voleybol sahası, 1 adet tenis kortunda sadece zemin boyama işimiz kaldı. Çobandere Parkı'mızda 1 adet ve Haceloğlu Mahallesi Parkı'nda 1 adet halı saha inşaatımız da devam ediyor. Osmaneli'de çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapacakları tesislerin sayısını hızla arttırıyoruz" dedi.

        Başkan Şahin ilçede bayanları da unutmadı

        Başkan Şahin, ilçede ki bayanlara yönelikte tesisler yaptıklarını dile getirerek, konuşmasının devamında şunları söyledi:

        "Bayanlar için ayrı bir spor tesisi projesi hazırlıyoruz. Projemiz biter bitmez hayata geçireceğiz. Spor aletlerinin yer alacağı tesislerde bir de Bayanlar Cafe'si yer alacak Sadece bayanların yararlanacağı tesislerde hizmetler de bayanlar tarafından verilecek."

        (ZC-SÜ-Y)

        05.03.2017 10:42:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler