Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İl Başkanı Baydar: "2017 yatırım ve hizmetin yılı olacak"

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Ilgar Dağı Tüneli inşaatına bu ay başlanacağı müjdesini verdi.

        2017 Yılı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Ardahan il Başkanı Yunus Baydar, Tarım, turizm, ulaştırma, lojistik ve dış ticaret alanlarında büyük yatırımların yapılacağı müjdesini verdi.

        Ilgar Dağı Tüneli

        Ardahan ve Posof arasındaki mesafeyi 65 kilometreye düşürerek bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacak olan Ilgar dağı tünelinin bitmesi ile güzergâhın önemli ölçüde kısalacağını belirten Baydar, yeni tünel çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi;

        "İhale bedeli yaklaşık 428 Milyon TL olan bu yolun içinde yer alacak olan Tünel'in giriş ve çıkışı, sol tüp uzunluğu 4957 m ve sağ tüp uzunluğu 4812 m olan iki tüpten oluşan tünelle ulaşım çok rahat olacak. İhale edilen yolun bünyesinde 28,70 m uzunluğunda Bağırsak Deresi Köprüsü, 277 m uzunluğunda Kura Nehri Viyadüğü ve 87.30 m uzunluğunda Çayağzı Köprüsü bulunmaktadır. Bu projenin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a ve Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan'a teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.

        REFERANDUM İÇİN KOLLAR SIVANDI

        AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, referandum çalışmaları için sahaya indiklerini belirterek, "Referandumda ilimizde 'evet' oylarının çoğunlukta çıkacağına inanıyorum" dedi.

        Baydar, Nisan ayında yapılacak olan yeni anayasa değişikliği referandumda 'evet' kampanyası yürütecek olan MHP ile birlikte süreci zaferle taçlandıracaklarına inandığını söyleyerek, "Teşkilat olarak referandum çalışmalarımızı başlattık. Gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında alınan kararlar, merkez ve ilçelerimizde sokak sokak, hane hane uygulanacak. Yapılacak çalışmalar ışığında referandum sürecinin hem AK Parti hem de 'evet' kampanyası yürütecek olan MHP açısından zaferle taçlandırılacak. İstikrar, huzur, güven ve refah için tercihini 'evet'ten yana kullanacak olan milletimizle aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğimize inanıyorum. Yeni hükûmet modeliyle birlikte Türkiye'de çok şey değişecek. Ardahan halkı, milli ve manevi değerler ışığında hangi tercihin kendisi için daha hayırlı olacağına karar verecek. 'Evet' kampanyamızda, Ardahan'da tüm seçimlerdekinden daha fazla oy alarak rekor kıracağımıza inancım tam. 'Evet'le, milli birlik ve beraberliğimiz çok daha güçlenecek. Türkiye, emin adımlarla yoluna devam edecek.''

        (OY-AT-Y)

        05.03.2017 11:02:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler