Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulp Belediye Spor Kulübü kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi Spor Kulübü kuruldu.

        Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, kulübün kurulması nedeniyle düzenlenen etkinlikte, "Kulp'ta yaşayan, vatanını ve milletini seven genç kardeşlerimizin sportif alanda kendilerini geliştirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve geleceğe umutla bakıp ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeleri adına Kulplu esnaflarımızla el ele vererek kulübü kurduk. Gençlerimizden beklentimiz kendilerine yakışır şekilde mücadele etmeleri, birlik beraberlik içerisinde kulübün daha iyi noktalara taşıması adına çaba sarf etmeleridir. Kulübün kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Gençleri kötü alışkanlıklardan ve kafelerden kurtararak, spora kazandırmak için kulüp kurduklarını belirten Kulüp Başkanı Cihan Sari ise, "Bu konuda elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Amacımız ilçemizi ve ilçemiz gençlerini daha iyi yerlere getirmek, iyi gençler yetiştirebilmektir" diye konuştu.

        Etkinlik, sporculara spor malzemeleri dağıtılmasıyla sona erdi.

        (MT-MP-Y)

        05.03.2017 11:42:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler