Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kavcıoğlu: "Bayburt'a 43 başvuru yapıldı"

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Beşir Kelleci

        BAYBURT (İHA) - Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Cazibe Merkezi kapsamında Bayburt'a 43 başvuru yapıldığını ve istihdam anlamında Bayburt'a yatırım yapacak yatırımcıların sıkıntı yaşamayacağını kaydetti.

        Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Cazibe Merkezi ve anayasa referandum süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

        Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Bayburt'a yatırım yapmak için 43 başvuru yapıldığını kaydeden Kavcıoğlu, şunları söyledi: "Bunların içerisinde Bayburtlu ve Bayburt dışından işadamlarımız var. Bu konuyla alakalı da hafta sonu açıklamalarımızda eleştiri olmuştu. Bayburtlu işadamlarımızın böyle bir paket içerisinde yer almalarını beklememizden doğal bir şey yok. Sağolsunlar onlar da bu talebimize cevap verdiler. Önemli sayıda yatırım yapan Bayburtlu işadamımız var."

        Referandum süreciyle ilgili de konuşan Kavcıoğlu, anayasa değişikliğinin AK Parti ve MHP çalışmasıyla ortaya konulduğunu hatırlatarak, Bu ülkenin bütünlüğü için her türlü fedakarlığı yapan iki pati var: AK Parti ve MHP. Şöyle bir şey düşünebiliyor musunuz? Bu ülkenin bölünmesi tehlikesi var. Buna MHP evet diyor, HDP hayır diyor. Bu bile komik" diye konuştu.

        Toplantıya Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt OSB Müdürü Mete Emir, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve ilde görev yapan basın mensupları katıldı.

        (BK-AT-Y)

        05.03.2017 13:05:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler