Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sur'da 8 Mart'ta şenliği

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Sur esnafına destek olmak amacıyla Gazi Caddesi üzerinde stantlar kuracak.

        Sur ilçesinde yaşanan olaylardan dolayı mağdur olan esnafa destek olmak ve Diyarbakırlı vatandaşların yeniden Sur esnafına yönelmeleri sağlamak için program hazırladıklarını belirten TOBB Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Akyıl, Sur'a hakkettiği değeri yeniden kazandırmayı istediklerini söyledi. Akyıl, "TOBB Diyarbakır Kadın Girişimciler Kurulu olarak Diyarbakır'da aktif olduğumuz tarihten itibaren 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü ilimizde farklı etkinlikler düzenleyerek kutladık. Bu yıl ise ilimizin Sur ilçesinde 2015 ve 2016 yıllarında yaşanan olağandışı durumdan dolayı durma noktasına gelen ekonomiyi bir nebze olarak canlandırmak, esnafımıza destek olup, ilçemize hakkettiği değeri vermek amacıyla şenlik havasında farklı bir etkinlik planladık. Diyarbakır Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Sur Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün destekleri ile halk oyunları, müzik dinletileri ve çeşitli etkinlikler yapılacak, Gazi Caddesi üzerinde stantlar kurulacak. Kurul üyelerimiz ve ilimizde bulunan Aile Destek Merkezlerinin kurduğu stantlarda kadınlar kendi ürettikleri ürünlerini sergileyecekler" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        05.03.2017 13:31:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler