Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi'de 'Sizi dinliyoruz' projesi

        - Merkezefendi Belediye Başkanı Vatandaşla buluştu

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından başlatılan 'Sizi Dinliyoruz' projesinde vatandaş buluşmalarının ilki gerçekleştirildi. Merkezefendililer, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na iletti. Bir vatandaş ise Başkan Subaşıoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür etti, çiçek verdi.

        Proje kapsamında da her ayın ilk Cumartesi günü Merkezefendilileri, talepleri, önerilerini ve şikayetlerini dinlenmek üzere belediye binasında ağırlanıyor. Merkezefendililer, Başkan Subaşıoğlu ile bir araya gelerek burada yaptıkları görüşmelerle taleplerini ve önerilerini iletiyor. 'Sizi Dinliyoruz' adıyla başlayan bu uygulamanın ilki gerçekleştirildi. Merkezefendililer, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile görüşmeler yaptı. Vatandaşlar anlattı, Başkan Subaşıoğlu tek tek not aldı.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Vatandaşlarımızla her ortamda bir araya geliyoruz. Kendim esnaf ziyaretleri yapıyorum. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızı dinliyor, varsa sıkıntılarına çözüm bulmaya gayret gösteriyoruz. Ama tabii görüşemediğimiz bir araya gelemediğimiz vatandaşlarımız da oluyor. Bizde Merkezefendi'de böyle bir uygulama yapmak istedik. Her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. Gayet samimi bir ortamda kendilerini dinliyor, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini alıyoruz. Her zaman söylediğimiz bir şey var. Merkezefendililerin memnuniyeti her şeyin üstündedir. Ekibimizle beraber Merkezefendimizi daha da ileriyle taşımayı hedefliyoruz" dedi.

        05.03.2017 14:12:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler