Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Konak, "Reis"te buluştu

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından kesitler sunan Reis filmini izledi.

        AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, yaklaşan referandum öncesi teşkilata sinema keyfi yaşattı. Film olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının çocukluk ve gençlik yıllarını, dönemin şartları içinde anlatan Reis'i seçen AK Partililer, sinemada iki salon kapattı. Yaklaşık 350 kişilik iki salonda filmi toplu halde izleyen partililer, referandum çalışmaları arasında stres atma fırsatı da buldu. Sinema buluşmasına; 24. Dönem AK Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık ve Rıfat Sait ile AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, il yöneticisi Ali Gönen ve Memur Sen İzmir Şube Başkanı Ali Musa Bina da katıldı.

        "Çok çok önemli bir lider"

        AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli bir seçimin arefesinde olduğuna dikkat çekerek, teşkilat olarak hummalı bir şekilde "Evet" kampanyası yürüttüklerini vurguladı. Ana Kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatları olarak son 2 yıl içinde üçüncü seçime gittiklerini belirten Yıldırım, "Teşkilatımız sorumluluk bilinciyle gece gündüz çalışıyor. Yoğun gündem içerisinde vefakar ve cefakar dava arkadaşlarımıza bir nefes aldırmak, stres atmalarını ağlamak istedik. İki salon kiralayarak aileleriyle birlikte Reis filmini izlemelerini sağladık. Etkinlik, büyük ilgi gördü ve memnuniyet uyandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımız, bizim için çok çok önemli bir lider. Onun hayatından kesitlerin beyaz perdeye yansıtılmasını da önemli buluyoruz. Filmi herkesin izlemesini isteriz" dedi.

        "Dünya lideri"

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu ve büyük Türkiye hedefi için mücadele ettiğini vurgulayan Yıldırım, "Film, rahmetli Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam kararlarının radyodan duyurulmasıyla başlıyor. Bazı çevreler ki biz onlara 'şer odakları' diyoruz, bu ülkede milletin sevdiği her lidere zulüm ettiler. 'Tek adam, diktatör' dediler, sahte suçlamalarla dar ağacına gönderdiler, itibarsızlaştırdılar. Sonunda kaybeden ülkemiz ve milletimiz oldu. Bizler dedelerimizin, babalarımızın pişmanlıklarını yaşamayacak, Sayın Cumhurbaşkanımızı yedirmeyeceğiz. Bunu tüm Türkiye 15 Temmuz'da büyük bir destan yazarak dosta düşmana gösterdi" diye konuştu.

        (CA)

        05.03.2017 14:28:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler