Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evet klibi görücüye çıkıyor

        - Öz; "Vesayetçiler akılları bulandırmaya çalışıyor"

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin de dahilinde bulunan Anayasa değişikliği Halk Oylaması öncesinde Erzurum Ak parti İl Teşkilatının çalışmaları devam ediyor. İl Başkanı Mehmet Emin Öz, il yönetiminden Abdurrahman Tekintongaç, Onur Temiz, Hüseyin Bozkuş, Alparslan Şimşek, Yakup Yazıcı ve Ferdi Ödleş ile birlikte Erzurum'un Şenkaya ve Olur ilçelerine çıkarma yaptılar. İlçe başkanları ile birlikte vatandaşlarında ilgisiyle karşılanan il teşkilatı başkan ve üyeleri referandumda Evet oyunun önemine değindiler. Başkan Öz ve beraberindekilerin ilk durağı Şenkaya oldu. Ak Parti Erzurum İl Başkanı ve il yönetimini ilçeye girişte Ak Parti İlçe Başkanı Onur Aki, Şenkaya İlçe Belediye Başkanı Görbil Özcan ve partililer oldu. Karşılamanın ardından ilk olarak Şenkaya Halk Eğitim Salonunda partililere hitap etti. Ak partinin referandum seçimlerinde yeni bestelenen evet klibi ve 15 Temmuz Şehitlerini anlatan sine vizyon gösterisi izlendi. Salonda bulunan partililer ellerinde Cumhurbaşkanlığı Referandum halk oylamasını evet pankartları ile destek verdiler. Daha sonra Şenkaya İlçe Belediye Başkanı Görbil Özcan'ı makamında ziyaret ettiler.

        ÖZ; VESAYETÇİLER AKILLARI BULANDIRMAYA ÇALIŞIYOR

        Gittiği yerlerde bilhassa 1982 Anayasası'nda ki tıkanıklıklara dikkat çeken Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, vesayet rejiminin kendi hazırladığı bu Anayasa'nın artık hükümlülüğünü yitirmesinden dolayı korku içinde olduklarına dikkat çekti. Vesayetçilerin yeni Anayasa'nın değişiminde tek adam gerekçesiyle milletin akıllarını bulandırma gayretinde olduğuna değinen Öz, "Milletimizin akıllarını bulandırmaya çalışıyorlar. 15 yıldır bu denemeleri hep boşa çıktı. Çünkü yıllarca zulümle yoklukla yönetilen halkımız 15 yıldır feraha ermiştir. Bunların hiçbir söylemi vatandaşın nazarında hükmünü kaybetmiştir. Şimdilerde de bazen artık parti amblemlerini de kaldırarak halka gitmek suretiyle ikna çabalarında olduklarını görüyoruz. Bu girişimleri de sonuçsuz kalacaktır. Kimileri de tek adam rejimi ile Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra ne olacak deyip vatandaşa sorup zihinleri bulandırıyor. Oysa tıpkı saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Allah'ın takdiri dışında hiçbir şey olmaz. Allah ne dilerse o olur. Zira halkımız kimin bu ülkeye hizmet kiminin zillet olduğunu görmüştür" diye konuştu.

        Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve il yönetiminin bir sonraki uğrak yeri Erzurum'un Olur ilçesi oldu. Ak Parti Olur İlçe Başkanı Mevlüt Kaya, Ak Parti Olur Belediye Başkanı Tahsin Oktay ve partililer karşıladı. Halk Eğitim Binasında partililer karşıladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından Olur İlçe Belediye Başkanı Tahsin Oktay'ı makamında ziyaret ettiler. Sohbette ilgi odağı 85 yaşındaki Mecit Çiftçi dede oldu. Mecit dedeyi dinledikten sonra gereken yardımın yapılması için not alındı. Belediye Başkanı Tahsin Oktay misafirlere Oltu taşı tespih hediye etti.

        (ERZ-AT-Y)

        05.03.2017 15:55:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler