Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de elektrik kesintisi

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'nin Sumbas, Kadirli ve Bahçe ilçelerinde çarşamba günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

        Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım çalışması nedeniyle 8 Mart Çarşamba günü, Sumbas ilçesi Akçataş Köyü Karşıyaka, Merkez, Göz, Aydınlar, Diniker, İncirliburun, Akçalıuşağı ve Çintizli mahalleleri, Akdam Köyü Davutlu Mahallesi, Kızılömerli Köyü Aşağı ve Merkez mahalleleri, Köseli Köyü Demirciler, İncirliburun, Gençaliler ve Merkez mahalleleri, Küçükçınar Köyü, Reşadiye Köyü, Yazıboyu Köyü Merkez ve Müstenler mahallelerine 09:00-17:00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

        Kadirli ilçesi Azaplı Köyü, Çaygeçit Köyü, Hardallık Köyü ve Kabayar Köyünde 09:00-17:00 saatleri arasında, Bahçe ilçesi Arıklıkaş Köyü Mercanlar Mahallesinde 09:00-12:30 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

        (ELF-Y)

        06.03.2017 09:08:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler