Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da madde bağımlılığı tiyatroyla anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da madde bağımlılığı 'Kandırılmış Hayaller' tiyatro oyunuyla anlatıldı.

        Elazığ'da Yeşilay haftası kapsamında Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği tarafından toplumdaki madde bağımlılığını konu alan 'Kandırılmış Hayaller' tiyatro oyunu sahnelendi. Belediye Kültür Merkezinde sahnelenen ve büyük beğeni gören oyuna çok sayıda vatandaş katıldı.

        Eğitiminin sadece örgün öğretim kurumlarında olmadığını belirten Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin Akgün "Toplumsal problemlerimize çözüm noktasında toplumun her katmanı sosyal sorumluluk bağlamında yaşanan problemleri çözüm yönünde emek sarf etmeli. Bugün toplumumuzda ciddi bir kaos var. Bir yandan sosyal ayrışma yaşanırken öte taraftan da gençliğimizin kaybı noktasında risklerle bir aradayız. İçerisinde bulunduğumuz hafta kapsamında değerler eğitimi odaklı tiyatro faaliyetlerimize devam ediyoruz" dedi.

        (YÖ-HİV-Y)

        06.03.2017 09:16:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler