Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Etler Balıkesir'den Ankara'ya özel

        ANKARA (İHA) - Erzurum Oltu Cağ Kebabı üzerine hizmet verecek Bizim Erzurum Oltu Cağ Kebabı Restoran, Etlik'te hizmete açıldı. Açılış törenine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda konuk katılırken, leziz ikramları da tatma fırsatı buldu. Restoran sahibi Ahmet Okumuş, "50 senedir kendini ispatlamış bir ekibimiz var ve Ankara'nın en güzel cağ kebabını yaptığımızı iddia ediyoruz. Etimiz Balıkesir'den özel geliyor" dedi.

        Başkent yeni bir lezzet durağına daha kavuştu. Etlik Ayvalı Mahallesi Gazze Caddesi üzerinde hizmete açılan Bizim Erzurum Oltu Cağ Kebabı isimli restoran, Erzurum Oltu Kebabı'nın en lezizini Ankaralılarla buluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açılışta Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş ve Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar gibi isimler yer aldı.

        "Etimiz Balıkesir'den özel geliyor"

        Restoran, dedesinin 50 yıllık mesleğini yeni dükkanında devam ettiren Eren Cansu ile Ahmet Okumuş'un ortaklığında hizmet veriyor. Ahmet Okumuş, "50 senedir kendini ispatlamış bir ekibimiz var ve Ankara'nın en güzel cağ kebabını yaptığımızı iddia ediyoruz. Etimiz Balıkesir'den özel geliyor. Bölgeyi iyi araştırdık. Keçiören, Demetevler, Yenimahalle'yi kapsayan geniş bir bölgede sadece cağ üzerine hizmet veren başka bir restoran yok. Eşimizin dostumuzun da istekleri doğrultusunda böyle bir yer açmak istedik" diye konuştu. Açılış törenine katılan konuklar kebabın tadına bakarken, lezzet konusunda da oldukça memnun kaldı.

        (BC-SO-Y)

        06.03.2017 10:13:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler