Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maden taşıyan tır şarampole devrildi

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Manaz

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Seyitgazi ilçesinde maden yüklü bir tırın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelan trafik kazasında ölen ve yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

        Kırka mahallesinde bulunan Eti Maden İşletmesinden bor madeni yükleyerek sevkiyat alanına götüren Tahsin Horada yönetimindeki özel bir nakliye firmasına ait 42 PH 076 plakalı tırın lastiği, Kırka Değirmenözü arasındaki özel yolun Erikli mevkiinde yerninden çıktı. Seyir halinde meydana gelen kaza sonucu sürücü aracın hakimiyetini kaybedince tır yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ölen ve yaralanan olmazken, araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

        Uzun süre şarampolde kalan tır, uzun uğraşlar sonrası bulunduğu yerden kurtarılırken bu sırada yol bir süre trafiğe kapatıldı.

        (SM-MET-Y)

        06.03.2017 10:21:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler