Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölcük Dağında 4 mevsim birden yaşanıyor

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesindeki bin 450 rakımlı 'Gölcük Orman İçi Dinlenme Tesisleri' tatilcilerin akınına uğruyor.

        Çam ormanlarının arasındaki Gölcük Orman İçi Dinlenme Tesisleri geçtiğimiz günlerde yağan yoğun kar yağışının ardından beyaza büründü. Kar yağışı daha sonra yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Geceleri eksi 15 derecenin de altına düşen hava sıcaklıkları yüzünden bin 450 rakımlı Gölcük Krater Gölünün yüzeyi tamamen buz tuttu.

        Daha sonra güneş yüzünü gösterince gölet etrafı muhteşem manzaralara sahne oldu. Simav Eynal Kaplıcaları'ndaki apart motelleri dolduran tatilciler soluğu Simav Belediyesi'nin işlettiği ve kartpostallık görüntülerin oluştuğu Gölcük Orman İçi Dinlenme Tesislerinde aldı. Kar manzaralarının yanı sıra yeni açan çiğdemler müthiş güzellikler ortaya çıkardı.Gündüzleri 15 dereceyi bulan hava sıcaklığında tatilciler bisikletle de gezerek bu güzelliğin keyfini çıkardı. Tatilciler göl etrafında mangal yaparken aynı zamanda kar topu oynadılar. Baharın ve kışın güzelliklerini aynı anda ziyaretçilerine sunan gölcük dağı çevre ilçelerden gelen vatandaşların da akınına uğruyor.(YD-EFE)

        06.03.2017 12:13:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler