Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yumurtalık Zeynepli Mahallesi'ne yeni içme suyu şebekesi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Yumurtalık ilçesi, Zeynepli Mahallesi'ne içme suyu şebekesi döşüyor.

        ASKİ ekipleri 1 haftadır Zeynepli Mahallesi projesi için çalışıyor. Yaklaşık 1 aylık süre sonunda tamamlanacak işin sonunda 10 kilometre uzunluğunda içme suyu hattı çekilmiş olacak.

        Yıllardır su problemi yaşadıklarını ifade eden Zeynepli Mahallesi sakinleri ve muhtar İbrahim Eroğlu, sağlıklı içme suyuna kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkürlerini sundu.

        Yumurtalık'ta yapılan çalışmalar hakkında genel bir açıklamada bulunan ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, ''ASKİ, Yumurtalık'ta çok başarılı işlere imza atıyor. Deniz turizminin gelişmiş olduğu bu güzide ilçemizde, yaz mevsiminde nüfusun artmasından dolayı bazı aksaklıklar yaşanabiliyordu. Ancak doğru hamleler neticesinde 2015 ve 2016 yıllarında içme suyuna dair merkezde herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. İçme suyu ve kanalizasyon problemi yaşayan mahallelerin hepsi tespit edilmiş ve çalışmaları başlatılmış durumda. Ekiplerimiz, hem yeni hat döşeme hem de eski hatları yenileme işlemlerini gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın içi rahat etsin, Yumurtalık'ta çözülmemiş sorun bırakmayacağız" dedi.

        (ELF-Y)

        06.03.2017 12:27:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler