Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi'nde satranç rüzgarı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın katkılarıyla belediye düğün salonunda düzenlenen 2017 Tekirdağ Okul Sporları Satranç İl Birinciliği Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Turnuvası'na ev sahipliği yaptı.

        Turnuva Belediye Başkan yardımcısı İrfan Tütün'ün yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Marmaraereğlisi Belediye Düğün Salonunda iki gün süren turnuva sonrasında Turnuvada başarılı olan okulların Kupaları Belediye Başkan yardımcısı İrfan Tütün, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Bursalı ile Zabıta Müdürü Ufuk Bozan tarafından verildi.

        Satranç turnuvası Başhakemi Mehmet Vardar turnuva sonrasında yaptığı konuşmasında, " Turnuvamız İki gün boyunca huzur içerisinde geçmişse ben mutluysam, hakem arkadaşlarım mutluysa, öğrenciler mutluysa, veliler mutluysa, antrenörleri mutluysa, öğretmenleri mutluysa zevk almışlarsa ve bu turnuva burada sorunsuz bir şekilde tamamlanmışsa yaptığı ev sahipliği ve spora verdiği desteklerinden dolayı Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a teşekkür ediyorum" diyerek turnuva sonrasındaki mutluluğunu dile getirdi.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkan yardımcısı İrfan Tütün yaptığı turnuvanın kapanış konuşmasında, "Öncelikle değerli üstat Sayın Vardar'a burada bu uğraşı veren Hakem arkadaşlara, siz değerli velilere, benimle bu yolda var olan arkadaşlarıma tabii ki geleceğimizin bütün teminatı olan öğrenci kardeşlerimin hepsine Belediye Başkanımız İbrahim Uyan adına teşekkür ediyorum" dedi.

        (HLD-ÖK-Y)

        06.03.2017 13:50:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler