Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tavas, kent ormanı ile nefes alacak

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden Tavas Kent Ormanı'nda incelemelerde bulundu.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden Tavas Kent Ormanı'nda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine, Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve beraberindekiler katıldı. Başkan Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte kentin tamamına hizmet vermeye başladıklarını belirterek, "Biz 3 yıl önce 'Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak' demiştik. Şükürler olsun bugün verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

        "Sosyal yaşama yeni bir alternatif olacak"

        Tavas'la ilgili çok büyük hayalleri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Tavas Kent Ormanı'nda da çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaz aylarına doğru hizmete almayı amaçlıyoruz. Tavas Kent Ormanı hemşehrilerimizin temiz havada sağlıklı ve güzel bir şekilde vakit geçirmesine olanak sağlayacak, sosyal yaşama yeni bir alternatif olacak. İnsanlarımızın günlük koşuşturmaca içinde kendilerine zaman ayırabilecekleri mekanlar oluşturmaya devam edeceğiz."

        120 bin metrekare alanda hizmet verecek

        Vatandaşların doğa ile içe içe olmasına imkan sağlayacak Tavas Kent Ormanı'nın 120 bin metrekare alanda hizmet vereceği ifade edilirken, bölgede restoran, mescit ve çocuk oyun alanları ile gezinti ve yürüyüş yolları, ayrıca dinlenme ve piknik alanları bulunacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        06.03.2017 14:13:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler