Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gümrükçüoğlu, Yomra muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Yomra ilçesinin mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

        Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıda ilçede gerçekleştirilmesi talep edilen çalışmaları konuşan ve Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılında Yomra ilçesinde sanat yapıları dahil 6 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, "İmkanlarımız ölçüsünde şehrimizin her noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sahada çalışma mevsiminin başlayacak olması münasebetiyle bir araya geldik. İmkânlarımız ölçüsünde bu yılda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu şekilde her yıl tekrarladığımız çalışmalarla sorunlarımızı teker teker ortadan kaldırıyoruz" dedi.

        Toplantının sonunda muhtarlara teşekkür eden Gümrükçüoğlu, "Siz varsanız biz varız. Burada dile getirdikleriniz halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerdir. Halkımızın ihtiyaçlarının, taleplerinin takipçisi olduğunuz için Allah sizden razı olsun. Bütçelerimiz oranında mahallelerimizde gerekli olan çalışmaları gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

        (BK-ÖS-Y)

        06.03.2017 14:25:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler