Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gürlesin Halk Günü'nün ikinci gerçekleştirdi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediyesi'nin ilkini Şubat Ayı'nda gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nün ikincisi gerçekleşti.

        Pamukkale Belediyesi binasında gerçekleşen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nün ikincisine Pamukkale Halkı yoğun ilgi gösterdi. Halk gününe gelen tüm vatandaşları tek tek dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak halkla daha sık bir araya gelmek adına 2015 yılından bu yana devam eden 'Mahalle Buluşmaları'na ek olarak 'Halk Günü' düzenlediklerini ifade etti.

        Vatandaşlar sorunlarını birebir anlatıyorlar

        Her ayın ilk Pazartesi günü Pamukkale Belediyesi'nin YSE'de ki binasında Pamuk Cafe'de vatandaşlarla bir araya sorunlarını dinleyen Başkan Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak çok geniş bir alana hizmet veriyoruz. 68 Mahallemizde ulaşamadığımız vatandaşımızın kalmaması için gayret sarf ediyoruz. Bu nedenle Mahalle buluşmaları ve halk günlerinde birebir vatandaşlarımızı dinleyerek sıcağı sıcağına sorunları ve talepleri olan vatandaşlarımızı ilgili birim müdürlerimizle görüştürerek sorunun çözüme kavuşmasını sağlıyoruz" dedi.

        Vatandaşların kendilerine gece gündüz, hafta içi hafta sonu fark etmeksizin kendisine ulaşabilmesi için cep telefonu numarasını kayıt etmelerini isteyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Vatandaşlarımızın bizlere daima ulaşmasını istiyorum. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. Pamukkale'de yaşamak ayrıcalıktır sloganımızdan hareketle en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

        Halk Gününden vatandaş memnun

        "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde birebir sorunlarını Başkan Gürlesin'e iletme imkânı bulan vatandaşlar, başlatılan bu uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek, "Pamukkale Belediyesi yeni kurulmasına rağmen mahallelerimizde birçok yenilik gerçekleştirdi. Halk Günü'nde hem Başkanımız Hüseyin Gürlesin'e teşekkür etmek, hem de bire bir kendisine birkaç sıkıntımızı aktararak yardımcı olabileceği konularda bilgi almak istedik. Kendisine ve ekibine böyle bir uygulama başlattıkları için teşekkür ediyoruz" dediler.

        (SÇ-SÇ-Y)

        06.03.2017 14:27:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler