Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça AK Parti referandum ofisiyle 16 Nisan'a hazır

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Foça Ak Parti, 16 Nisan Anayasa değişikliği için yapılacak referandum öncesinde seçim ofisinin açılışını yaptı

        Foça AK Parti Teşkilatı, 16 Nisan'da gerçekleşecek Anayasa değişikliği referandumu için çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Foça merkez ve mahallelerinde aralıksız olarak çalışan teşkilat üyeleri, seçim ofisinin açılışını da yaptı. Foça AK Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Özgirgin, "Seçim ofisini mevkii olarak şehrin her bölgesinden ulaşımı kolay bir noktada açtık. Anayasa değişikliği ve Başkanlık Sistemi için evet oyu kullanmalarını istediğimiz vatandaşlar daha rahat buluşmak için seçim ofislerimizi bir kaç gün içerisinde diğer diğer mahallelerde de açacağız; teşkilatımız hazır" dedi.

        (SV-HG-Y)

        06.03.2017 14:31:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler