Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahkumlara moral konseri

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında cezaevlerindeki mahkumlara moral konserleri düzenledi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın talimatıyla cezaevlerinde konser veren Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, bu yıl içerisinde Mersin Kapalı, Pozantı Kapalı, Anamur Kapalı, Mersin Açık ve Adana Açık Cezaevine giderek, mahkumlara moral konseri düzenledi.

        Geniş bir repertuvara sahip Kent Orkestrası, kadın, erkek ve çocuk mahkumlara gruplar halinde yaklaşık 2 saat süren konserler veriyor.

        2017 yılı içerisinde belli aralıklarla cezaevlerini tekrar ziyaret ederek konser verecek olan Kent Orkestrası, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tarsus Kapalı Kadın Cezaevinde kadınlara özel konser düzenleyecek.

        Konserler ile moral bulan Pozantı M Tipi Kapalı Cezaevinde kalan mahkumların, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a verilmek üzere bakır üzerine işledikleri Osmanlı arması, Cezaevi Müdürü Zeynel Uludüz tarafından hediye edildi.

        (HSK-Y)

        06.03.2017 14:37:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler