Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İş sağlığı ve güvenliği eğitimine büyük önem

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - İş sağlığı ve güvenliği eğitimleriyle personelinin bilinçlenmesini sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün son eğitim semineri Salihli'de gerçekleştirildi.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, düzenlediği iş sağlığı ve güvenliği eğitimleriyle personelinin sahada daha dikkatli olmasını sağlıyor. Bu kapsamda, Akhisar'da 4 ilçenin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim semineri Salihli'de devam etti. Salihli'de yapılan eğitime Selendi, Köprübaşı, Kula ve Alaşehir'de görev yapan MASKİ personeli katıldı. Eğitimde, Manisalı vatandaşların daha iyi hizmet alması için çalışan ekiplere uyması gereken kurallar anlatıldı. Olası iş kazalarının önüne geçmek adına düzenlenen seminerde İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mesut Kuşçu, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Çağıl Korkusuz ve Ruhan Bayraktar dikkat edilmesi gereken hususları personele aktardı. Seminere; Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren ile Sarıgöl ve Selendi MASKİ Sorumluları Veli Toktaş ile Uğur Akıncı da katıldı.

        MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, hem vatandaşların hem de çalışan personellerin sağlığı ve güvenliğinin kendileri için her şeyden önemli olduğuna değinerek, şöyle konuştu: "Manisalılara en iyi ve en kaliteli hizmeti götürmek adına kurum olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ancak bu çalışmalarımızı yaparken en önemli konu; insan unsurudur. Hem vatandaşlarımızın hem de görevli personelimizin hayatları bizlere emanet. Bu emaneti korumak için gerekli tüm tedbirleri almanın yanı sıra düzenli bir şekilde eğitim seminerleri de düzenleyerek, personelimizin daha da dikkatli olmasını sağlıyoruz" dedi.

        (AY-Y)

        06.03.2017 15:32:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler