Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        U14 Futbol Takımı play off liginde ilk galibiyetini aldı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediyespor U14 Futbol Takımı play off ligi maçında rakibi Beypazarı Belediyespor'u 2-1 yenerek, ilk galibiyetini aldı.

        Gölbaşı Belediyespor U14 Futbol Takımı ilk golünü Can Yeğen ile attı. Ardından Semih Tan'ın attığı golle öne geçen Gölbaşı Belediyespor U14 Futbol Takımı, grubunda Ankara Cebeci Spor ve son maçı da Etimesgut Belediyespor ile oynayacak.

        Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, alınan galibiyet ve güzel oyundan dolayı takımı tebrik ederek, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Bundan sonraki maçlarınızda da başarılar diliyorum" dedi.

        Maç öncesi düzenlenen kupa töreninde Gölbaşı Belediyespor U14 Futbol Takımı U14 ligi şampiyonluk kupasını Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu'ndan aldı.

        (ZEY-Y)

        06.03.2017 16:24:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler