Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arguvan Belediyespor'da Play-Off sevinci

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin son haftasında Telekomspor'u 5-1 yenerek tarihinde ilk kez Play-Off grubuna kalan Arguvan Belediyespor, gözünü Bölgesel Amatör Lig'ine dikti.

        1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi B Grubunda oynadığı 14.hafta karşılaşmasında Telekomspor'u 5-1 yenen Arguvan Belediyespor, Play-Offa kalan dördüncü takım oldu. 1932 Malatyagücü, 1966 Malatya Gençlik ve Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ile Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mücadelesi verecek olan Arguvan Belediyespor işi sıkı tutuyor. 19 Mart tarihinde başlayacak Play-Off müsabakaları tek maç puan usulüne göre oynanacak. Play-Off kuraları önümüzdeki hafta MASKF il binasında çekilecek.

        "Bölgesel Amatör Lig için elimizden geleni yapacağız"

        Takımın son durumu ve Play-Offa kalmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Arguvan Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş, "Oldukça çekişmeli geçen bir sezonun ardından Play-Off'a kaldığımız için oldukça mutluyuz. Arguvan Belediyespor olarak en büyük hedefimiz gençlere sevgi ve centilmenlik içerisinde spor yapma tutkusunu aşılamak. Bu doğrultuda ilerliyoruz. Biz bu yola çıkarken başarı ya da başarısızlık kıstası koymadık ortaya. Biz sadece gençlere sevgi ve centilmenlik içerisinde spor yapma tutkusunu aşılamak hedefiyle yola çıktık. Bugün görüyoruz ki bu konuda gayet başarılıyız. Tabi aldığımız başarılı neticeler bizi Play-off'a soktu. 2015 yılında kurulduk ve onadığımız 3 sezon da play-off başarısı gösterdik. Ben sporcularımın centilmence mücadelesine büyük saygı duyuyorum. Bundan sonraki maçlarımızda da önceliğimiz fair play olacaktır. Tabi kadromuza güveniyorum. Bölgesel Amatör Lig için elimizden geleni yapacağız" dedi.

        (MT-SD-Y)

        06.03.2017 17:25:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler