Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK gençlerden Bileciksporlu oyunculara moral yemeği

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları başkanlığı tarafından Bileciksporlu oyunculara zorlu Osmaneli Gençlerbirliği maçı sonrası moral yemeği verildi.

        Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele eden ve ligin 21'inci haftasına kadar namağlup gelerek 1 maç eksiğiyle liderin 2 puan gerisinde yer alan Bileciksporlu oyunculara, AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz tarafından yemek verildi. Kendi evi ve seyircisi önünde 1-1 sonuçlanan maç sonrası futbolcuların moralleri bozuk olduğu gözlerden kaçmadı.

        "Bilecikspor hepimizin takımı"

        Bilecikspor'un Bilecikli olan herkesin takımı olduğunu anlatan AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, "Bilecikspor 1. Amatör Lig'den BAL çıkmak için tüm imkansızlıklara rağmen ayakta duran bir kurum. Şuan hak ettiği yerde değil. Bu hafta da futbolcu arkadaşlarla bir araya geldik. Hoş sohbetler ettik. Bilecikspor'un hak ettiği yerlere gelmesi için tüm halkımız elini taşın altına koyması gerekiyor" dedi.

        (CKT-MET-Y)

        06.03.2017 18:02:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler