Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Eroğlu'ndan, Hisarcık'ın üç köyüne gölet sözü

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın ilçelerinde düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenlerine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu çay içmek için mola verdiği Hisarcık ilçesinin üç köyüne gölet yapılması sözü verdi.

        Gediz ilçesi dönüşü Hisarcık ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Koca Çay üzerinde yapımı devam eden 'Kanal Hisarcık' projesini yerinde inceledikten sonra Cumhuriyet Meydanındaki kahvehanenin önünde çay molası verdi. Bakan Eroğlu burada yaptığı konuşmada,"Şirin Hisarcık ilçemize bağlı Beyköy, Yenipınar ve Kutluhallar köylerine gölet yapılması sözünü veriyorum. Ne gerekiyorsa yapmak bizlerin boynunun borcudur. Allah sizlerden razı olsun. Biz sizleri çok seviyoruz. Sizlere her zaman dua ediyoruz. 16 Nisan'da sizlerde 'evet' diyeceksiniz. 'Evet' demek için 100 sebep var, 'Hayır' demek için bir sebep dahi yok. Halk oylamasında Hisarcık'ta da inşallah gümbür, gümbür 'evet" çıkacak, buna inanıyorum" diye konuştu.(MA-EFE)

        06.03.2017 18:43:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler