Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'ndan Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a teşekkür

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, siyasetçi Suheyl Batum ile birlikte gerçekleştirdiği Trakya turuna eşlik ederek destek veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür etti.

        Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, siyasetçi Suheyl Batum ile birlikte anayasa değişikliğini halka anlatmak adına Trakya turuna çıktı. İlk olarak Tekirdağ ve Kırklareli'ni gezen Feyzioğlu, daha sonra Edirne'nin Keşan ve Uzunköprü ilçelerini ziyaret etti. Feyzioğlu'nun bu ziyaretine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da eşlik etti.

        Feyizoğlu, Trakya turunun ardından Başkan Gürkan'a gönderdiği mektup ile teşekkür etti. Feyizoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adına gönderdiği teşekkür mektubunda, "23 Şubat 2017 tarihinde anayasa değişikliğini halkımıza anlatmak amaçlı yaptığımız etkinliklere verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz candan konukseverliğiniz için en içten teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

        (KU-Y)

        06.03.2017 19:51:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler