Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köprübaşılı öğrencilere eğitim desteği

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'nda konu anlatımı ve soru bankasından oluşan toplam 2 bin 200 kitabı öğrencilere gönderdi.

        Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına il genelinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerini (MABEM) hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime ve öğrencilere katkılarını sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'nda öğrencilere destek olması amacıyla Matematik, Fen teknoloji, Türkçe, İngilizce, İnkılâp Tarihi ve Din Kültür ve Ahlak Bilgisi derslerine ait konu anlatımı ve soru bankalarından oluşan 2 bin 200 kitap gönderildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatıyla ilçeye gönderilen kitaplar gerçekleştirilen toplantıyla teslim edildi. Köprübaşı Kaymakamı Kemal Balaban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz ve okul idarecilerinin olduğu toplantıda kitaplar Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem tarafından teslim edildi. Kaymakam Kemal Balaban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz, Köprübaşılı çocukların eğitimine verdiği desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

        (AY-Y)

        07.03.2017 09:59:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler