Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımı Balıkesir 2.'si oldu

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Gazi Ortaokulu'nun Yıldız Kız Futbol Takımı Balıkesir 2.'si oldu.

        Edremit Körfez grubundan çıkarak Balıkesir grup elemesi maçlarına katılma hakkını kazanan Ayvalık Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımı, Edremit'te oynanan final maçında Edremit Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile karşılaştı.

        Baştan sona üstün oynadıkları karşılaşmada birçok gol pozisyonunu cömertçe harcayan Gazi Ortaokulu'nun başarılı sporcuları 0-0 biten maçın ardından penaltı atışlarında yedikleri şanssız goller sonucunda şampiyonluğu kıl payı rakiplerine kaptırarak, ikinci oldu.

        Balıkesir 2.'liğini elde eden takımın antrenörü ve okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Demir, "Okulumuzun öğrenci sayısı az olmasına rağmen, kızlarımız sportmence mücadele ederek finale kadar çıkmayı başardı. Üstün oynamamıza rağmen, penaltılara kalan maçı şanssız bir şekilde kaybettik. Yine de öğrencilerimizi elde ettikleri bu büyük başarı için kutluyorum" diye konuştu.

        Ayvalık Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımının Balıkesir 2.liğini kazanan başarılı sporcuları madalyalarını Okul Müdürü Serkan İnce'nin elinden aldılar.

        (SS-EME)

        07.03.2017 10:12:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler