Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araç makas parçalarına hayat veriyorlar

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesi semt pazarında baba, oğulun araçların çıkma makaslarından imal ettikleri el aletleri büyük rağbet görüyor.

        Simav ilçesi Beyce köyünde oturan İsmail Türker, 45 yıldan beri ilçe pazarlarını dolaşarak nalbur malzemelerinin yanında babasıyla birlikte çıkma araç makası parçalarından imal ettikleri balta, tahra ve çift yüzlü çapaların da satışını yaptıklarını söyledi.

        Türker,"Araçların makas parçaları çelik olduğu için çok sağlam olmaktadır. Ayrıca imalatında suyunu da yerinde verdiğimiz için bu malzemeleri uzun süre kullanabilirsiniz. Satışını yaptığımız kendi imalatımız balta, tahra ve çift yüzlü çapaları 20-45 lira arasında satıyoruz" dedi.(MA-EFE)

        07.03.2017 11:08:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler