Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale'de referandum çalışmaları sürüyor

        - Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan: "Meclis üyelerimizle birlikte canla başla çalışacağız"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Cumhurbaşkanlığı sistemi ve anayasa değişikliği paketinin oylanacağı 16 Nisandaki referandumda en yüksek oranda "evet" çıkması için canla başla çalışacaklarını söyledi.

        İlçe Belediye Başkanı Ayhan, Akçakale Belediyesi meclis üyeleri ile bir araya gelerek referandum çalışmalarını değerlendirdi. Her meclis üyesinin kendi bölgesinde çok sıkı çalışmasını isteyen Ayhan, bu referandumun Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanlığı Hükumet sisteminin ülkeye kazandıracaklarından da bahseden Ayhan, koalisyon ihtimali ortadan kalkacağı için istikrar kalıcı hale gelecek. Bu istikrar, kararların daha hızlı alınmasını ve uygulanmasını sağlayacak" dedi.

        "Girmedik ev sıkmadık el bırakmayacağız"

        Referanduma yaklaşık 40 günlük bir süre kaldığını anımsatan Ayhan, "Hem Türkiye genelinde hem de Şanlıurfa'da en yüksek 'evet' oyunun çıkması için AK Parti ve MHP'li meclis üyelerimizle birlikte referandum gününe kadar hiç ara vermeden çalışacağız. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Herkesle yüz yüze görüşeceğiz. Türkiye'nin, Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi ve yeni anayasa ile kazanacaklarını, hiç bıkmadan usanmadan anlatacağız. Çalışmalarımızın karşılığını da 16 Nisanda alacağız" şeklinde konuştu.

        (BB-SD-Y)

        07.03.2017 12:27:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler