Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İpekyolu Belediyesi kadınları unutmadı

        VAN (İHA) - Van merkez İpekyolu Belediyesi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyecek.

        Tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanan 8 Mart, İpekyolu Belediyesince iki farklı programla kutlanacaktır. 7 Mart Salı günü Elite World Otel'de saat 12.15'de düzenlenecek ilk etkinliğe, İpekyolu Belediyesi ve İpekyolu Kaymakamlığı'nda çalışan kadın personelin yanısıra, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından destek verilen kadınlardan seçilen toplam 300 kadın konuk olarak katılacaktır. Etkinlikte ilk olarak, 2008 yılında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca 'En İyi Türkçe Konuşan Haber Spikeri' ödülüne layık görülen Sayın Elçin Gören'in ''Tüm Hakları Saklıdır'' konulu canlı performans sunumu yer alacaktır. Etkinlik, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği dinletisinin yanısıra, günü onurlandıran kadınlara hediye takdimi ve yemek organizasyonu ile son bulacaktır.

        8 Mart Çarşamba günü düzenlenecek diğer etkinlikte ise Beşyol, ve bazı AVM'lerde kurulacak stantlarda, 10 bin adet çiçek hediye edilecektir.

        (EKİP-ŞAK-

        07.03.2017 12:42:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler