Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tire'nin yeni emniyet müdürü göreve başladı

        - Tire Emniyet Müdürü Engin Tetik: "Tire huzurun kenti olarak kalacak"

        (Fotoğraflı)

        Yakup Fatih Şaşmaz

        İZMİR (İHA) - Tire Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Engin Tetik, "İzmir'in en huzurlu kenti Tire'de kimsenin huzuru kaçırmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

        İzmir Asayiş Şube Müdür Yardımcılığından, Tire Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Engin Tetik, ilçede görevine başladı. İlk toplantısını basın mensupları ile gerçekleştiren Emniyet Müdürü Tetik, "Tire huzurun kenti olarak kalacak" dedi. Polis halk işbirliğinin önemine dikkat çeken Tetik, "İzmir'in en büyük ilçelerinden biri olan Tire, geçmişten günümüze hep huzurun kenti olarak anılmıştır. Dün olduğu gibi bugün de suç ve suçluya göz açtırmayacağız. Benden önce görev alan arkadaşlarımızın fedakarca görev yaptığını biliyorum. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte her an ve 24 saat görev başında olup, mevcut huzur ortamının devamını sağlayacağız. Ayrım yapmadan herkese eşit mesafedeyiz" diye konuştu.

        (YFŞ-HG-Y)

        07.03.2017 12:46:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler