Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli'de "Mutlu insan, mutlu turist, mutlu esnaf" projesi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediyesi, ilçe turizmine katkı sağlamak, turizm alanında Osmaneli'ni iyi noktalara taşımak için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliği ile yeni bir protokole imza attı.

        Osmaneli Belediyesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bilecik İl Müdürlüğü ortak protokolünde imzalanan "Mutlu İnsan Mutlu Turist Mutlu Esnaf" projesine Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Bilecik Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası da iştirakçi olarak katıldı. Osmaneli Belediyesi tarafından başlatılan projede gerekli turizm değerine sahip Osmaneli ilçesinin, yerelden ulusal düzeye taşınarak, turistler için bir cazibe merkezi haline getirilmesi kapsamında turizm faaliyetlerini geliştirerek ve çeşitlendirerek yörenin kültürel, tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasının da işletme sahiplerinin eğitilmesi ve bölgede yaşayan halka alternatif iş sahası oluşturarak gelir düzeylerinin yükseltilmesinin sağlanması hedefleniyor. Proje kapsamında Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde, esnafa ve halka yönelik olarak 24 saat süreyle genel turizm bilgisi, Osmaneli'nin turizm potansiyeli, turizm işletmelerinde pazarlama, etik, hijyen, beden dili, hizmet kalitesi ve turist - işletmeci ilişkisi konularında eğitim verilecek.

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile imzalanan bu projeyle ilgili olarak açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Osmaneli ilçemizin var olan tarihi değerlerini gün yüzüne çıkartarak, turizmi ilçemizde cazip hale getirmenin çalışmalarını yapıyoruz. Turizmi geliştirmenin yolunun da turist çekebilmekten geçtiğini gayet iyi biliyoruz. Osmaneli ilçemize gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin, ilçemizde hak ettikleri şekilde ağırlanabilmesi için bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Bu projede bizlere destek olan Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Aydın Yıldız'a, Bilecik SMMM Odası Başkanı Süleyman Kıral'a, Bilecik İŞKUR Müdürlüğümüze ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'a teşekkürlerimi iletiyorum. El birliği içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Osmaneli ilçemizi çok kısa bir zamanda ve her konuda daha da geliştirip büyüteceğiz" dedi.

        (CKT-CY-Y)

        07.03.2017 13:42:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler