Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Mezitli'de referandum çalışmalarını yoğunlaştırdı

        - AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ile birlikte Mezitli esnafını ziyaret ederek 16 Nisan'daki referandum öncesi halkı bilgilendirdi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ile birlikte Mezitli esnafını ziyaret ederek 16 Nisan'daki referandum öncesi halkı bilgilendirdi.

        Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, referandum öncesi ilçedeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçedeki esnafı ziyaret eden AK Parti'liler, hem yeni sistemi anlatarak destek istedi hem de esnafın sorunlarını dinledi.

        Çalışmalar kapsamında Cizreliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden parti yöneticileri, daha sonra Mezitli'deki esnafların sorunlarını dinleyerek, vatandaşların yeni sistem ile ilgili merak ettiği konulara açıklık getirdi.

        Esnafla yakından ilgilenen Hacı Özkan, "Ben ekmeğimi esnaflık yaparak kazandım ve hala da çocuklarım ile birlikte Mersin'de esnaflık yapmaya devam ediyoruz. Esnaflar bir kentin ve ülkenin asıl sahipleridir. Bizler esnaf kardeşlerimizin sorunlarını göz ardı edersek yatağımızda rahat uyuyamayız. Bir esnaf olarak onların çektiği sıkıntıları en iyi ben bilirim. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliğine ilişkin '18 yaşında seçilme hakkını çocukları için istiyorlar' söylemlerinde bulundu. Ben esnafım ve hiç bir bakanın veya devlet büyüğünün yakını değilim. Esnaf bir kardeşiniz olarak şu anda 26. dönem Mersin milletvekili olarak halkım için mücadele veriyorum. İşte size örnek. Biz istiyoruz ki, daha güçlü ve daha yaşanabilir bir ülkede vatandaşlarımız mutlu bir yaşam sürsün. Biz artık bu ülkede koalisyonlar kurulmasın, siyasi istikrar sağlansın, güvenli ve huzurlu Türkiye, güçlü yönetim, güçlü ülke, birlik ve uzlaşma istiyoruz. Biz artık ülkemizdeki şer odaklarının tamamen ortadan kalkmasını istiyoruz ve halk oylamasında 'Evet' çıkarsa bütün bu isteklerimiz tek tek uygulanacaktır" dedi.

        Sorumluluk alanı olan Mezitli'de, vatandaşlara hizmet etmek için hiç durmadan çalıştıklarını söyleyen AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, "Bizler Mezitli İlçe Teşkilatı olarak Mezitlimiz, Mersinimiz ve ülkemiz için elimizi taşın altına koyduk. Ak davamızın neferleri olarak daha fazla çalışarak, gerek esnaflarımıza gerekse işsiz vatandaşlarımızın derdine elimizden geldiğince derman olmaya çalışıyoruz. Bir insanın bile sorununu çözebiliyorsak, başımızı yastığa koyduğumuzda mutlu uyuyabiliyoruz. Bizler ülkemizin geleceği ve belirli refah seviyesine yükselmesi için gücümüzün yettiğince çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda daha güçlü bir Türkiye için 16

        Nisan'da sizlerin 'Evet' oyuna talibiz. Son dönemlerde ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunlara 16 Nisan'da hep birlikte 'Evet' diyerek cevap verelim" şeklinde konuştu.

        (HSK-Y)

        07.03.2017 14:04:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler