Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adilcevaz'da KYK halı saha futbol turnuvası

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğü tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.

        Adilcevaz Meslek Yüksekokulu bahçesinde bulunan kapalı halı sahada başlayan turnuvanın ilk maçları çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Düzenlenen turnuvaya Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler kendi aralarında kurdukları 5 takımla katıldı. Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Özcan Beşkardeş, bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerin kaynaşmalarını sağladıklarını ifade ederek, "Yurtlarımız sadece barınma değil, aynı zamanda birer eğitim öğretim faaliyetleri de yürütmektedir. Bu kapsamda yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine katkı sunmak amacıyla aynı zamanda değişik faaliyetlerle öğrencilerimize farkındalık seminerlerinin yanında birçok sosyal ve sportif faaliyetler gerçekleştirmekteyiz. Düzenlediğimiz sportif aktivitelerle öğrencilerimizin sağlıklı birer birey olarak hem idare ile hem de kendi aralarında daha güzel kaynaşmalarını sağlıyoruz. Bundan böyle öğrencilerimizle birlikte değişik faaliyetlerimize devam edeceğiz. Futbol turnuvamıza katılım sağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (ÖB-ŞAK-Y)

        07.03.2017 14:16:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler