Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadirli'de kurtuluş coşkusu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Demir

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yıldönümü çeşitli etkinliklerle törenlerle kutlandı.

        Kadirli Kaymakamlığı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk büstüne çelenk konuldu.

        Andırın Caddesi'nde temsili kuvayi milliyeciler, şehre girip protokol tarafından karşılandı. Protokol, kuvayi milliyeciler ve vatandaşlar tarafından oluşturulan kortejin şehir merkezinde yürümesinin ardından törenlere Kadirli Şehir Stadyu'munda devam edildi.

        Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ve Garnizon Komutanı Yarbay Alaaddin Eşsiz halkı selamlayarak kurtuluş bayramını kutladı.

        Halk oyunları ekiplerinin gösteriler ve kurtuluş dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen şiir, resim, kompozisyon ve satranç turnuvalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam eden kutlamalar Osmaniye Belediyesi mehter takımının gösterisi ve tören geçişi ile sona erdi.

        Kutlama etkinliğine, Osmaniye Valisi Kerem Al, AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Doç.Dr. Ruhi Ersoy da katıldı.

        (MD-Y)

        07.03.2017 14:27:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler