Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane'de yaya köprüsü çöktü

        (Fotoğraflı)

        Recep Ergin

        GÜMÜŞHANE (İHA) - Gümüşhane'de Kültür Merkezi ve İkizevler Etnografya Müzesi'ne ulaşımı sağlayan yaya köprüsü büyük bir gürültüyle çöktü. Çökme sırasında köprüden geçen kimsenin olmayışı olası faciayı önledi.

        Edinilen bilgiye göre, Oltanbey Mahallesi, Müze Sokak'ta bulunan Gümüşhane Kültür Merkezi ve İkizevler Etnografya Müzesi'ne ulaşımı sağlayan yaya köprüsü saat 14.05 sıralarında büyük bir gürültüyle çöktü.

        Harşit Çayı üzerindeki ahşap köprünün çelik bağlantılarının bulunduğu taş duvarın yıkılması sonucu gerçekleşen çökme sonucu köprü kullanılamaz hale gelirken, çökme sırasında köprü üzerinde kimsenin olmayışı olası bir faciayı önledi.

        Köprünün devam eden dere ıslah çalışmaları kapsamında yapılan çalışmalar ve duvar dibinin oyulması sonucu yıkıldığı iddia edildi.

        (RE-ÖS-Y)

        07.03.2017 15:23:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler