Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdağmadeni Belediyesi bahar temizliğine başladı

        (Fotoğraflı)

        Muammer Yıldız

        YOZGAT (İHA) -Akdağmadeni Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte bahar temizliğine başladı.

        Akdağmadeni Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile ifaiye ekipleri kış aylarında kirlenen cadde ve sokakları temizlemek için yoğun çalışmalarını sürdürüyor.Her gün belirlenen plan dahilinde ilçedeki ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği yapılıyor. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde çalışmalarına hız veren Akdağmadeni Belediyesi hafta boyunca çalışmalarına devam edecek.

        Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, "İlçemizin temizliği hepimiz için önemli. İlçemizde bu zaman kadar yürüttüğü ve tamamladığı büyük projelere ne kadar önem veriyorsa ilçe temizliğine de aynı şekilde özen göstererek gece gündüz çalışmalarını sürdürmüştür. Vatandaşlarımızın da aynı şekilde çevre temizliğine duyarlı olmalarını istiyoruz. Belediye olarak bir yandan projelerimizi sürdürürken bir yandan da ilçemizi temiz tutmaya özen gösteriyoruz'" dedi.

        (MY-BMG)

        07.03.2017 15:38:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler