Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncirliova Belediye Başkanı Kale; "Bizi biz yapan kadınlardır"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçe merkezinde kurulan Salı Pazarı'nı ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kale, bayanlara birer adet çiçek takdim edip özel günlerini kutladı.

        Başkan Kale'nin bu nazik davranışından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Bayanlar; "Bizlere özel olduğumuzu hissettirdiğiniz için size teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verirken Başkan Kale de "Bizi biz yapan siz kadınlarsınız. Sizin için ne yapsak azdır" şeklinde yanıt verdi.

        "Kadına Yönelik Her Türlü Şiddet Son Bulmalı"

        Çiçek takdimi sonrası kısa bir basın açıklaması yapan Başkan Kale; Kadınların toplumsal yaşamın her alanına dahil olması gerektiğini söyledi. Son yıllarda artan kadın cinayetlerinin yanı sıra kadına yönelik herhangi bir şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Başkan Kale; "Türk Milleti tarihi boyunca kadına büyük önem vermiştir. Kadınlar, bizlerin varoluş nedenidir. Toplumsal yaşamımızda kadınların daha fazla yer alması gerekmektedir. Bunun yanı sıra maalesef son yıllarda artan kadın cinayetleri ve kadına yönelik her türlü şiddet olayları bizleri derinden yaralamaktadır. Bunların son bulması için ciddi yaptırımlar içeren yasal önlemler alınması gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta emekçi kadınlarımız olmak üzere tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

        (MB-Y)

        07.03.2017 15:53:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler