Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğlili gençlerden Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Gençlik Meclisi, 15 Temmuz darbe girişiminde kahramanlık göstererek şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.

        Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ederek Kur'anı Kerim okuyup dua eden gençler, 25 Temmuz gecesini ve o gece şehit olan kahramanları hiç unutmayacaklarını söyledi. Gençler, ardından Niğde merkeze yapılan Ömer Halisdemir'in anıtına görme fırsatı buldu.

        Düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "15 Temmuz tarihimize kara bir gece olarak geçti. Hainler ülkemizde ölüm saçarken Türk halkı yine mağrur ve korkusuzca hainlerin üzerine gitti. İşte Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'de o gece baş haini başından vuran kahramanımız. Komutanın verdiği emirle şahadet yoluna çıkarken bir an bile tereddüt etmedi. Böyle kahramanları tarih boyunca unutmadık, unutmayacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize geçmişimizdeki kahramanları hep anlattık, şimdi de onlar Ömer Halisdemir gibi kahramanlarımızı anlatacaklar. Ve onları iyi anlayıp hatırlamaları için bu geziyi düzenledik gençlerimiz için faydalı olduğundan da hiç şüphem yok" dedi.

        (AH-Y)

        07.03.2017 16:09:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler