Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kazada hayatını kaybeden hemşire unutulmadı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde dün meydana gelen ambulans kazasında yaşamını yitiren hemşire Belgin Atış, görev yaptığı özel hastanedeki sağlık çalışanları tarafından anıldı.

        Bitlis'in Tatvan ilçesinde meydana gelen ve 4 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan ambulans kazasında hayatını kaybeden hemşire Belgin Atış için, görev yaptığı özel hastanede anma programı düzenledi. Düzenlenen anma programında, hayatını kaybeden genç hemşire için hastanede bir araya gelen hastane çalışanları, Başhekim Yasin Doğrusoy'u dinlerken göz yaşlarına hakim olamadılar. Hastane çalışanlarına hitaben konuşan Başhekim Doğrusoy, üzüntülerinin büyük olduğunu ve hep birlikte aynı acıyı yaşadıklarını ifade etti.

        Kalp krizi geçiren bir hastayı Van'a götürmek için ambulansın hastaneden çıkış yaptığını kaydeden Doğrusoy, "Dün saat 17.30 sıralarında hastanemizin ambulansı kalp krizi geçirmiş bir hastayı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezine götürürken, karşı yönden gelmekte olan bir araçla çarpıştı. Bu elim trafik kazasında hemşiremiz Belgin Atış ile hastamız Bayram Güler ve diğer araçta bulunan Abdülkerim Türk ile eşi hayatını kaybetmiştir. Ambulans şoförümüz Üstün Ölekli ile hasta yakını Ziya Güler yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ömrünü insanların acısını dindirmeye adamış olan tüm sağlık personellerinin başı sağ olsun" dedi.

        Başhekimi dinleyen hastane çalışanları göz yaşlarına hakim olamazken, duygulu anlar yaşayan başhekimin ise konuşmakta zorlandığı gözlendi.

        (HO-MSA-Y)

        07.03.2017 16:14:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler