Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürpınar'da 'Öğrenciler İyilikte Yarışıyor' projesi

        (Fotoğraflı)

        Sabahattin İdiz

        VAN (İHA) - Van'ın Gürpınar ilçesindeki Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, LÖSEV yararına kermes düzenledi.

        Gürpınar Belediyesi konferans salonunda düzenlenen kermese İlçe Kaymakamı Osman Doğramacı, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Emrah Akçay, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tunç, AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. 'Gürpınarlı Çocuklar İyilikte Yarışıyor' projesi kapsamında düzenlenen kermese katkı sunmaktan mutlu olduklarını belirten İlçe Kaymakamı Osman Doğramacı, "Öğrencilerimiz aralarında 'Çocuklar İyilikte Yarışıyor' projesi başlattılar. Bu anlamda bugün burada bir kermes düzenlediler. Bizde bu kermese katılarak kendilerine katkıda bulunmak istedik. Gayet anlamlı bir olan bu proje kapsamında yapılan kermeste elde edilecek gelirlerin tamamı Lösemili Çocuklar Vakfına (LÖSEV) bağışlanacak. Tüm öğretmen ve öğrencilere bu anlamlı projelerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

        Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Eda Yılmaz ise, "İlçemizde böyle bir proje başlatıldı. Bizde bu proje kapsamında bir kermes düzenledik. Bu kermesten gelecek olan tüm geliri LÖSEV'e bağışlayacağız. Kermesteki tüm yiyecekler okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yapıldı. Temennimiz bu kermeste elde edeceğimiz gelirlerle LÖSEV'e azda olsa bir katkı sunmaktır. Kermese katılan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

        (Sİ-MSA-Y)

        07.03.2017 16:24:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler