Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Togar'dan fuar değerlendirmesi

        - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar:

        - "Samsun mobilya sektörünün başkentlerinden birisi olacak"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - "Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı" hakkında değerlendirme yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Samsun mobilya sektörünün başkentlerinden birisi olacak" dedi.

        Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan "Samsun Mobilya Dekorasyon 2017" 2. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı'nda 2017'nin en yeni tasarımları sergileniyor.

        Fuar hakkında değerlendirme yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Samsun geçmiş yıllarda mobilya denildiğinde Türkiye'de en önde gelen şehirlerden birisiydi. Son 10 ve 20 yıldır maalesef Samsun pek mobilyayla anılır bir şehir değildi. Bu açılan Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın ilimize büyük bir artısı var. Bu fuar Samsun'u Türkiye'de tekrar mobilyayla alakalı bir merkez olması noktasında en önemli unsurlardan biridir. Bir önceki mobilya fuarlara göre yaklaşık yüzde 30 oranında katılımcı artmış durumda. Bu fuarın şehre büyük bir katkısı var. İlimizde mobilyacıların da kendilerine ait bir sitesi oluşturulduğunda, inanıyorum ki Samsun mobilya sektörünün başkentlerinden birisi olacaktır. Mobilya fuarına yüzde 30, yüzde 40 oranında bir artışla katılım olacağına inanıyorum" diye konuştu.

        (ŞB-SLH-Y)

        07.03.2017 16:26:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler