Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altunay sektör temsilcileriyle biraraya geldi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçede faaliyet gösteren ayakkabı üreticileri ile mali müşavirler ve muhasebecilerle biraraya geldi. Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen iki ayrı toplantıda konukları ağırlayan Başkan Altunay, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sivil toplum kuruluşları ve ilçede faaliyet gösteren sektör temsilcileri ile periyodik aralıkla biraraya gelmeye devam ediyor. Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen iki ayrı toplantıda Başkan Altunay, ayakkabı üreticileri ile mali müşavirler ve muhasebecileri ağırladı.

        Bu toplantılarda sektör temsilcilerine seslenen Başkan Altunay, Sultangazi Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçe halkının desteği ile bir çok vizyon projenin hayata geçirildiğine dikkat çeken Başkan Altunay, "Yaptığımız yatırımlarla Sultangazi'yi, yıldızı parlayan bir ilçe konumuna getirdik" diye konuştu.

        Yapımı devam eden projeler hakkında da bilgi veren Başkan Altunay, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:"Bir çok eğitim kurumunu ilçeye kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Öte yandan Belediyemiz imkanlarıyla Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatına başladık. Sağlık Meslek Yüksek Okulu ile Diş Hekimliği fakültelerinin projesini tamamladık ve kısa bir süre sonra bu eğitim kurumlarımızın da temellerini atıyoruz. Sultançiftliği Mahallemiz'de Gençlik ve Sanat Merkezi, İsmetpaşa Mahallemiz'de ise Gençlik Merkezi yapım projeleri tamamlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığımız bütçe desteği ile inşasına başlıyoruz. Mahalle Yaşam Merkezleri olarak adlandırdığımız mahalle hizmet tesislerine yenilerini ekliyoruz. Esentepe'de Mahalle Hizmet Tesisleri'nin yapımına başlanırken, Uğur Mumcu Mahalle Hizmet Tesisleri'nin projesi tamamlandı. Kısa bir süre sonra buraya ilk kazmayı vuruyoruz. '50. Yıl Mahallesi Park ve Zemin Altı Otoparkı', 'Sultangazi Devlet Hastanesi' ve Yunus Emre Mahallesi'nde yükselen "Kapalı Yüzme Havuzu"nun açılış kurdelesini bu yıl kesmeyi hedefliyoruz."

        Konuşmasında referandum ile ilgili görüşlerini de açıklayan Başkan Altunay, referandumun, rejimin değil sistem değişikliği olduğuna vurgu yaptı. Başkan Altunay, "Yeni anayasa ile seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak. Bu da siyasi istikrarı kalıcı hale getirecektir. Uzlaşma kültürü gelişirken, hükümet kurulmama sorunu olmayacak" diye konuştu.

        Referandumda, "evet" çıkması durumunda hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacağını ifade eden Başkan Altunay, halkın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyişin hakim olacağını da sözlerine ekledi.

        (HB-ÖK-Y)

        07.03.2017 16:43:23 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler